Logotype Nobis Naturterapi
 

Här delar några klienter med sig av sina berättelser.


När jag kom till Karin var det ett "rop på hjälp". Jag var helt utmattad, orkade inte göra någonting utan låg i stort sett hela dagarna. Jag hade också problem med magen, med magkatarr och illamående. Jag hade varit utomlands några år tidigare och när Karin undersökte mig, hittade hon en tarmparasit som jag förmodligen fått i mig under resan. Min dotter blev dålig på resan men inte jag. Enligt Karin kan parasiten ligga latent och "blomma upp" när kroppen är försvagad. Efter första behandlingen kunde jag känna lite mer kraft, jag behövde inte ligga hela dagen. Magen var orolig i början men långsamt blev magkatarren bättre och illamåendet försvann. Nu känner jag mig inte utmattad längre. Jag försöker gå en promenad varje dag och känner att jag orkar mer och mer. Nu ser jag fram emot våren och att börja ta hand om min trädgård igen som jag älskar att göra. Jag är så tacksam för att jag "hittade" Karin som med sin kunskap hjälpt mig att komma på  fötter igen.

Elisabeth

Sommaren 2023 började jag känna mig illamående och fick huvudvärk som inte ville ge sig. Jag var också väldigt trött! Det kändes inte bra, jag kände inte igen mig själv. Min hjärnkapacitet försämrades och jag märkte att minnet inte var som det brukade. På vårdcentralen hittade de inget fel så jag tog kontakt med Karin. Hon såg snabbt att jag hade candidasvamp. Det är en jästsvamp som lever av socker. Eller i mitt fall åt jag mycket ljust bröd och det omvandlas till socker i kroppen. Jag fick ett svampmedel, några tips om lymfsystemet och några enkla tips på koständringar. Jag drog ner på kaffe, uteslöt flingor, ljust bröd och godis. Huvudvärken och illamåendet försvann på ett par veckor och jag blev sakta stadigt bättre. Och framför allt kände jag mig mycket piggare! Jag har fått ny kunskap och lärt mig mycket om min kropp under tiden. Jag kan varmt rekommendera Karin!

Eva-Lena


Våren 2022 kändes det som jag blev personlighetsförändrad. Jag tappade plötsligt mitt "driv". Jag kände mig också ledsen och ingenting var roligt. Tankarna fastnade i negativa spiraler. Jag kände verkligen inte igen mig själv, vanligtvis är jag en glad och driftig person. Jag hade varit hos Karin förut och fått bra hjälp så jag kontaktade henne igen. Hon såg det jag misstänkt, att jag var i förklimakteriet. Karin satte in ett medel och efter några veckor kände jag mig gladare! Det var så skönt. Jag kontaktade också vården som konstaterade att jag hade underfunktion på sköldkörteln. Efter mycket tvekande, bestämde jag mig för att börja med Levaxin. Det fungerade inte bra för mig, jag började må sämre igen. För att göra en lång historia kort - jag slutade med Levaxinet igen och kompletterade Karins behandling med naturliga hormoner och antiinflammatorisk konst. Det har hjälpt mitt mående jättemycket. Sen är min resa mot en optimal hälsa inte över. Klimakteriet påverkar mer än man tror.

Lisbeth

Jag har lidit av migrän i stort sett hela mitt vuxna liv och behövt ta starka tabletter. Trots det har jag varit tvungen att skjukskriva mig varje månad. När jag träffade Karin såg hon att min lever inte kunde rensa ut ordentligt. Hon gav mig ett stärkande medel för levern. Redan efter första behandlingen märkte jag att huvudvärken ändrade sig. Den fanns där men inte lika kraftigt. Efter ytterligare några behandlingar klingade den av helt. Otroligt! Det har nu gått flera månader och den har inte kommit tillbaka. Jag fick också tips av Karin att dra ner på vitt bröd och socker.

Emma

Efter covid fick jag plykiska besvär med ångest och nedstämdhet. Det höll i sig i över ett år innan det blev bättre. Men de psykiska besvären ersattes av fysiska. Jag fick hjärtklappning och yrsel. Mina ben var svaga och balansen dålig. När jag kom till Karin var jag svag och förstod inte vad det var för fel på mig. Karin sa att det var en kombination av viruset och vaccinationen som fortfarande päverkade mig. Hon satte in flera medel under några månader och jag blev långsamt bättre. Nu vågade jag cykla igen utan att vara rädd att ramla. Hjärtklappningen släppte och jag kunde lita på att mina ben bar mig. Jag kände också hur jag blev piggare och gladare.

Sofia

Jag hade fått en stor böld i pannan, som ett horn. Det var fullt med var i. Jag fick gå till vårdcentralen flera gånger i veckan och göra rent men bölden ville inte ge sig. Karin gav mig ett medel som jag skulle droppa i såret och det dröjde inte många dagar innan det började läka. På vårdcentralen var de förvånade. Det tog några veckor innan det var helt läkt. Men nu kan man knappast se något ärr efter bölden.

Mats


Nobis Naturterapi
Åh Stiftsgård, Ljungskile
Gökottevägen 16,Trollhättan
E-post: karin@nobisnatur.se
Tel: 0721-600 152 


© Copyright Nobis Naturterapi