Behandlingar

Nobis Naturterapi erbjuder behandlingar som främjar kroppens självläkning. Ofta kompletterar behandlingarna varandra, till exempel kan obalanser som visar sig i hälsoanalysen behandlas både med homeopatmedel och kosttillskott men även med zonterapi under fötterna. De behandlingar som finns är:

Hälsoanalys
Hälsoanalysen görs med hjälp av kinesiologi som är ett muskeltest. Alla muskler i kroppen står i förbindelse med inre organ, körtlar mm via nervsystemet. Genom att välja en muskeloch testa spänningen i den, kan man hitta obalanser i kroppen. Metoden är behaglig och utan smärta. Läs mer.

Öronakupunktur
Genom att stimulera punkter i örat, ökas energiflödet i kroppen och kroppens självläkning stärks. Varje del i kroppen har en zon i örat, där obalanser kan upptäckas och behandlas. Är du nålrädd? Inga problem, Nobis Naturterapi använder även fröplåster och magnetkulor som alternativ till nålar. Läs mer.

Zonterapi
Zonterapi, fotmassage och reflexologi - kärt barn har många namn. Principen är den samma, genom att massera och trycka med händerna eller zonstav på reflexpunkter under fötterna, aktiveras kroppens självläkande förmåga. Både fysiska och psykiska besvär kan behandlas. Läs mer.

Ärrvävnadsbehandling
Ärr efter skador och operationer kan orsaka problem, både lokalt vid ärret men även på helt andra ställen i kroppen. Ofta är blod- och lymfflöde i området försämrat, nervbanor påverkade och bindväven/fascian stel och hård. Med hjälp av en skonsam metod med specialiserade fingerrörelser över ärret, kan blockeringar lösas och mycket stora förbättringar ses. Läs mer.

Nobis Naturterapi
Åh Stiftsgård, Ljungskile
Slättbergsvägen 43, Trollhättan
E-post: karin@nobisnatur.se
Tel: 0721-600 152 

© Copyright Nobis Naturterapi